ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προιόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε , σε διάρκεια 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης του και να ζητήσετε την αντικατάσταση του σε άλλο μέγεθος ή χρώμα, ή να ζητήσετε άλλο προιόν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1) ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή,
-    το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και τα καρτελάκια να είναι στα ρούχα.
-    το δέμα πρέπει να περιέχει την απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφής.
-    Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκετε αποκλειστικά σε εσάς, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
-    Η αποστολή γίνεται με χρέωση δική σας εκτός εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό όπου θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στo info@capsoul.gr, ή στο τηλέφωνο 210-7017678
-    H επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν σε κάθε περίπτωση.
-    Η διεύθυνση που θα αποσταλεί το δέμα είναι:
CAPSOUL – ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 112 , ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17342
Για οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνωντας μας e mail στο info@capsoul.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 7017678.

2) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η'/ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
α) Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Επίσης η εταιρεία μας γνωρίζει ότι ανάμεσα στα προϊόντα της περιλαμβάνονται και εύθραυστα ή/και ευαίσθητα είδη και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (σε συνεργασία και με τους προμηθευτές και τους μεταφορείς της) ώστε τα είδη αυτά να αποστέλλονται εντός ειδικών συσκευασιών που τα προστατεύουν πλήρως από τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους ή/και την αποθήκευσή τους. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς. Επίσης σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δεν θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

β) Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail info@capsoul.gr ή και τηλεφωνικά στo τηλέφωνo επικοινωνίας 2107017678  , δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής.


γ) Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε το σχετικό έντυπο το αργότερο εντός 15 ημερών από την παραλαβή (η επιστροφή πραγματοποιείται δωρεάν)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε αρκεί να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε άλλο μέγεθος ή χρώμα , άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.
Στην περίπτωση της επιστροφής συμπληρώστε το έντυπο που βρίσκετε μέσα στη συσκευασία του προϊόντος προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Κατόπιν, εσωκλείστε το έντυπο και την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


Αρχικά συμπληρώστε:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ►ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ► ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ► ΠΟΣΟΤΗΤΑ


Έπειτα επιλέξτε μια από τις παρακάτω επιλογές:

A.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.
Εάν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος ή το χρώμα συμπληρώστε στη φόρμα το μέγεθος αντικατάστασης ή το χρώμα αντικατάστασης εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα.

Β. ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ.
Εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο .

Γ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων και έχετε πληρώσει με αντικαταβολή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα του δικαιούχου, το όνομα της τράπεζας, το αριθμό λογαριασμού που θέλετε να σας επιστραφούν τα χρήματα και να βάλετε την υπογραφή σας. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων.
Αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα τότε τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό που κάνατε τη συναλλαγή.
Όταν το επιστραφέν ή τα επιστραφέντα προϊόντα φτάσουν στην αποθήκη του CAPSOUL, θα σας αποσταλεί e-mail με το οποίο θα πληροφορείστε ότι έχουμε παραλάβει το συγκεκριμένο ή τα συγκεκριμένα προϊόντα καθώς επίσης θα ενημερωθείτε και για τον τρόπο διεκπεραίωσης του αιτήματός σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή,
-    το προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και τα καρτελάκια να είναι στα ρούχα.
-    το δέμα πρέπει να περιέχει την απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφής.
-    Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκετε αποκλειστικά σε εσάς, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
-    Η αποστολή γίνεται με χρέωση δική σας εκτός εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό όπου θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στo info@capsoul.gr, ή στο τηλέφωνο 210 7017678.
-    H επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν σε κάθε περίπτωση.
-    Η διεύθυνση που θα αποσταλεί το δέμα είναι:

CAPSOUL – ΠAΡΟΥ 8, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΚ: 16342

Για οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνωντας μας e mail στο info@capsoul.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 7017678.